Van Leyen Pallets & Packaging

Van Leyen Pallets & Packaging is sinds 2008 gevestigd in Almere op bedrijventerrein De Vaart 1-3. Gertjan van Leyen en Isabelle Gouw (eigenaren) vertellen dat ze voor Almere gekozen hebben vanwege de centrale geografische ligging in Nederland en dat, hoewel Van Leyen Pallets & Packaging aan heel Nederland levert, zij in Almere ook een grote afzetmarkt treffen.

Het gaat goed met Van Leyen Pallets & Packaging. Ze zijn inmiddels uitgebreid naar een tweede pand op hetzelfde bedrijventerrein. Het ene pand is volledig bestemd voor de productie van houten producten (pallets, kisten, kratten, verpakkingen) en vanuit het andere pand worden kunststofproducten vervaardigd (pallets, bakken, etc.).

Isabelle Gouw geeft aan dat ze vanuit Almere aan heel Nederland kunnen leveren. “De logistieke mogelijkheden van bedrijventerrein De Vaart 1-3 zijn ideaal voor een bedrijf zoals Van Leyen Pallets & Packaging. Dankzij de ruime opzet kunnen de trucks efficiënt laden, lossen en keren en door de korte aanrijdroute via de A6 en A27 kunnen leveringen goed gepland worden”, aldus Isabelle Gouw.

Van Leyen Pallets & Packaging is sinds 2008 gevestigd in Almere. Ze zijn een groothandel in pallets, kisten kratten en alles op het gebied van houten verpakkingen. Bovendien zijn alle pallets behandeld volgens de ISPM-15 norm.

Van Leyen Pallets & Packaging heeft inmiddels 13.000 m2 bedrijfsoppervlakte verdeeld over twee locaties in Almere op bedrijventerrein De Vaart 1-3. In totaal werken er ongeveer 17 mensen. Ook hebben zij een eigen transportvloot waarmee ze aan heel Nederland leveren.

Naast persoonlijke verkoop wordt er ook via de webshop verkocht. Via www.palletplaza.nl en www.vanleyenpackaging.nl worden pallets, kisten, kratten en alles voor het gebruik in en om een magazijn verkocht. En via www.plasticpalletplaza.com worden kunststof pallets & bakken verkocht.

Meer informatie: www.vanleyenpallets.nl

De Vaart 1-3

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Goed bereikbaar via A27 en A6
  • Grote afzetmarkt in eigen gemeente
  • Ruime opzet terrein

Lees meer over De Vaart 1-3.

Lees meer