Van Galen Logistiek

Van Galen Logistiek is een logistieke dienstverlener en is met twee panden gevestigd op bedrijventerrein Hollandsekant. In totaal bieden ze ruimte aan zo’n 16.000 palletplaatsen.

Aan het hoofd staat directeur Norbert Tijssen, de 5de generatie van het familiebedrijf dat in 1890 is opgericht in Weesp. De twee panden in Almere hebben ze zelf laten bouwen in 1996 en 1999. Tijssen geeft aan dat ze zijn verhuisd naar Almere vanwege de uitbreidingsmogelijkheden. Hier was in Weesp geen mogelijkheid meer voor. Bovendien bood Gemeente Almere de ruimte aan bedrijven om op goede locaties en met aantrekkelijke subsidie te bouwen. Hierdoor kon Van Galen Logistiek zich verder ontwikkelen en groeien.

Tijssen heeft een goede focus voor de organisatie: stabiliteit en kwaliteit. Van Galen Logistiek richt zijn op klanten die op zoek zijn naar een partner voor hun logistieke projecten, waarbij kwaliteit van de dienstverlening voorop staat. Dit maken ze waar met een vast team medewerkers die met de klanten meedenken en dynamisch kunnen inspelen in een steeds veranderend proces.

Volgens Tijssen past Almere perfect bij logistieke dienstverleners zoals Van Galen Logistiek. “Almere groeit nog steeds en trekt bedrijven aan in al zijn diversiteit. Veel bedrijven breiden uit en er zijn veel start-ups. Wij bieden hen de mogelijkheid de logistiek uit te besteden en zijn daarmee een verlengstuk van de organisatie. Ook liggen wij centraal in het land en dichtbij de A6”, aldus Tijssen.

Meer informatie: www.van-galen.nl

Hollandsekant

Pluspunten

  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Ruimte en gelegenheid om te ontwikkelen en groeien
  • Centrale ligging
  • Goede bereikbaarheid
  • Afzetmarkt in Almere

Lees meer over Hollandsekant.

Lees meer