Okkerse & Schop Advocaten

Op bedrijventerrein Gooisekant in Almere pal naast de A6, staat het pand van Okkerse & Schop Advocaten. Sjakko van Raaijen, partner bij Okkerse & Schop, vertelt dat het advocatenkantoor ruim 30 jaar geleden is opgericht en dat ze met inmiddels 20 advocaten en juridisch medewerkers zijn uitgegroeid tot het grootste advocatenkantoor in de regio Flevoland.

Van Raaijen vervolgt: “Jaren geleden waren we op zoek naar een mooie zichtlocatie vlak bij onze klanten en tussen de bedrijvigheid van andere ondernemers. Toen dit bedrijfspand beschikbaar kwam, hebben we niet lang hoeven twijfelen. Zo vlak langs de A6 bestrijken we de gehele regio. Ook Amsterdam en Het Gooi bevinden zich letterlijk op een steenworp afstand.

Van Raaijen heeft veel vertrouwen in Almere. De regio kenmerkt zich door positieve economische ontwikkelingen. Daarbij is er een uitstekend ondernemingsklimaat in Almere. Het kan in Almere! Dat maakt dat we voor onszelf goede kansen zien voor verder groei. Daarenboven is Almere -tegen de landelijke trend van sluiting van rechtbankvestigingen in- de enige plaats die recent een rechtbankvestiging binnen de gemeentegrenzen heeft gekregen. Almere; daar moet je zijn!

Okkerse & Schop Advocaten is een gespecialiseerd juridisch dienstverlener met een ondernemingsgerichte praktijk.

“Door een steeds complexer wordende wet- en regelgeving die met name ook mkb en mkb+ aangaat, is een goede juridische dienstverlening onmisbaar”, aldus Van Raaijen. Okkerse & Schop biedt dat niet alleen op hoog niveau maar ze zitten ook nog eens om de hoek. “De kantoorcultuur van handen uit de mouwen en no-nonsense, sluit goed aan bij de mentaliteit in deze regio. Dat wordt gewaardeerd.”

Meer over het bedrijf: www.okkerse-schop.nl

Gooisekant

Pluspunten

  • Economisch groeiende stad
  • Zichtlocatie A6
  • Dichtbij Amsterdam en ’t Gooi
  • Uitstekend ondernemersklimaat
Lees meer