CuraTec

CuraTec heeft zich in 2010 gevestigd in Almere op bedrijventerrein De Striptekenaar. Algemeen Directeur Wim Smeenk vertelt dat ze het pand in eigen beheer hebben laten bouwen en dat ze juist voor Almere hebben gekozen als vestigingsplaats vanwege de gunstige arbeidsmarkt. “Een jonge groeiende stad past bij een groeiend ICT-bedrijf dat met twee benen midden in de moderne wereld staat,” aldus Smeenk.

CuraTec heeft ruim dertig medewerkers en bestaat al sinds 2008. Ze zijn regelmatig op zoek naar hoger opgeleid personeel (hbo of academisch niveau) en dat is aanwezig in Almere. Bovendien werken Almeerders graag in eigen stad. Het technisch personeel komt uit heel Nederland aangezien de klanten ook landelijk verspreid zijn.

Een extra voordeel is de centrale ligging van Almere. Hierdoor is het kantoor altijd goed bereikbaar via de A6 of A27 wanneer men voor werkzaamheden of overleg aanwezig dient te zijn.

CuraTec is een ICT-bedrijf en richt zich op systeemintegratie en levert innovatieve maatwerk communicatieoplossingen in netwerken (LAN, WAN, WLAN en VoWLAN), telefonie, Cloud-technologie, (zorg)alarmeringssystemen, locatiebepaling, domotica, persoonsbeveiliging en video. Smeenk: “Doordat nagenoeg elke situatie technisch en/of procesmatig anders is bij onze opdrachtgevers, is vrijwel altijd maatwerk engineering van toepassing. Vanuit dat vertrekpunt wordt gezamenlijk een functionele oplossing ontworpen en geïmplementeerd die niet alleen jaren mee kan, maar ook flexibel is op het moment dat de organisatie verandert.”

Meer informatie: www.curatec.nl

De Striptekenaar

Pluspunten

  • Opgeleid arbeidspotentieel
  • Centrale ligging
  • Goed bereikbaar via A6 en A27

Lees meer over De Striptekenaar en bekijk welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer