Crown Intern Transport

Op het bedrijventerrein De Vaart is het heftruckbedrijf Crown Intern Transport gevestigd. Vanuit Amsterdam hebben zij de stap genomen om naar Almere te komen. Jules de Jong, Sales & Operations Manager van Crown, vertelt dat zij voor Almere hebben gekozen omdat zij net als Almere flink aan het groeien waren. In 2000 hebben ze hun eigen pand gebouwd. Dit is hun enige vestiging in Nederland, waar ongeveer 65 medewerkers werkzaam zijn.

Naast de groei waren er ook nog andere pluspunten die voor Almere spraken, zoals de goede infrastructuur en de nabijheid van de snelwegen die als verbinding met de rest van Nederland voor Crown erg belangrijk zijn. Dit allemaal in combinatie met een reeël prijsniveau en de aanwezigheid van medewerkers uit de regio was doorslaggevend voor Crown om voor Almere als vestigingsplaats te kiezen.

Net als Almere staat Crown voor innovatie en groei. ”Om ons heen hebben zich in de loop der tijd allemaal logistieke bedrijven gevestigd die qua uitlijning op Crown lijken en die ons blijven inspireren”, vertelt Jules de Jong. ”Bovendien is Almere een uitstekende plaats voor het zoeken en vinden van nieuwe medewerkers, want goede medewerkers hebben wij altijd nodig! Almere ontwikkelt zich en groeit – net als Crown!”

In 2017 heeft Crown vanwege de continue groei het bedrijfspand maximaal uitgebouwd en dus een tweede keer geïnvesteerd in en gekozen vóór Almere. Door de uitbreiding is Crown ook regelmatig op zoek naar gemotiveerd personeel. Samen met haar medewerkers kan Crown alle aankomende innovaties en vernieuwingen op het gebied van de bedrijfsvoering aan.

Meer informatie: www.crown.com

 

De Vaart 1-3

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Goed bereikbaar via A27 en A6
  • Grote afzetmarkt in eigen gemeente
  • Ruime opzet terrein

Lees meer over De Vaart 1-3.

Lees meer