Almere Marktonderzoek Advies is sinds 2008 gevestigd op het Atelier in Almere. Het pand is in de zomer van 2008 feestelijk geopend door de toenmalige burgemeester Annemarie Jorritsma. Carina van der Koogh is sinds 2012 directeur van Almere Marktonderzoek Advies, wat dit jaar (2017) haar 20 jarig bestaan viert.

Van der Koogh vertelt dat ze voor Almere hebben gekozen vanwege de ruime opzet van het terrein, de centrale ligging van Almere in Nederland en de bereikbaarheid via de A6 en A27. Bovendien is het dichtbij de woonadressen van de collega’s. Voor hen is het makkelijk bereikbaar met de auto op openbaar vervoer en dat vindt Van der Koogh toch wel heel belangrijk. Bedrijventerrein Het Atelier is gevestigd op een centrale plaats in Almere, aan de rand van Almere Stad dichtbij Almere Buiten en via de snelweg is ook Almere Haven snel te bereiken.

Op de huidige locatie wil Almere Marktonderzoek Advies doorgroeien. Het doel is potentiële klanten te overtuigen dat marktonderzoek haalbaar en betaalbaar is voor iedere ondernemer. “Vanuit Almere zitten wij op een centrale locatie in het land waar vanuit wij al onze onderzoeksprojecten, die door heel Nederland plaatsvinden, coördineren”, aldus Van der Koogh.

Van der Koogh is echt overtuigd van Almere: “Almere past bij Almere Marktonderzoek Advies omdat het een jonge en groeiende stad is met ambitieuze plannen en pioniersgeest. Als pragmatisch bureau voelen wij hier ons echt thuis!”

Groeien doe je niet zonder gedegen informatie en kennis. Marktonderzoek helpt inzicht te krijgen in klanten, medewerkers en kansen voor een onderneming. Dat past dus perfect bij een groeiende en ondernemende stad als Almere.

Almere Marktonderzoek Advies is een fullservice marktonderzoek- en adviesbureau gespecialiseerd in klanttevredenheid-, medewerkerstevredenheid-, bezoekers-, imago-, lezers- en productonderzoeken. Ook voeren zij regelmatig onderzoeken in het kader van de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan / Keurmerk Veilig Ondernemen, passantentellingen en parkeerdrukmetingen uit. Dit kan zowel online (geheel in de huisstijl van de opdrachtgever), telefonisch (vanuit het inhome callcenter), face-to-face, op locatie of op straat worden uitgevoerd.

Almere Marktonderzoek Advies beschikt, naast de vaste krachten op kantoor, over een team medewerkers van 23 volwassenen en jongeren die -afhankelijk van het type opdracht- voor face-to-face en telefonische onderzoeken worden ingezet.

Meer informatie: www.almeremarktonderzoek.nl

 

Het Atelier

Pluspunten

  • Centrale ligging in Nederland
  • Goed bereikbaar via A27 en A6
  • Goed bereikbaar voor medewerkers (auto en openbaar vervoer)
  • Jonge en groeiende stad
  • Ruimte voor wonen en werken
  • Pioniersgeest
  • Ruime opzet terrein

Lees meer over het Atelier en bekijk welke bouwkavels nog beschikbaar zijn.

Lees meer