Als ondernemer ben je misschien wel de belangrijkste bouwsteen voor onze gemeenschap. Cruciaal voor het succes van bedrijven is onder andere het netwerken en daarom stimuleren wij vanuit de Gemeente graag goede relaties tussen bedrijven onderling. Dit doen wij onder andere door het organiseren van een ‘Buren ontmoeten Buren’-bijeenkomst.

Deze informele netwerkbijeenkomst is bedoeld om onze Almeerse ondernemers op hun eigen bedrijventerrein persoonlijk met de buren in contact te brengen en een kans te bieden om te netwerken, elkaars bedrijven (beter) te leren kennen. En wie weet ontstaan er zo ook nieuwe ideeën en samenwerkingen. 

De 'Buren ontmoeten Buren-bijeenkomst' is een mooie kans om eenvoudig en dicht bij je voordeur nieuwe contacten te leggen, je netwerk uit te breiden en je kennis te vergroten. Wij zien er dan ook naar uit je te ontmoeten en samen te werken aan een prettig Almeers ondernemersklimaat.

Je wordt persoonlijk benaderd zodra er een bijeenkomst op jouw bedrijventerrein georganiseerd gaat worden.

Aanmelden

Meld je nu aan voor de editie op jouw bedrijventerrein via onderstaand formulier. Heb je vragen over de bijeenkomst of andere zaken? Mail naar ondernemersloket@almere.nl.

Gooisekant: 17 oktober 2023 van 17.00 tot 19.00 uur
Randstad: 2 november 2023 van 17.00 tot 19.00 uur

* Deze bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor ondernemers gevestigd op ingevuld bedrijventerrein.

Team Accountmanagement/Lokaal Ondernemersklimaat

* Velden met een asterisk zijn verplicht.