Leonie van den Beuk tijdens RvO missie

Amsterdam Smart City (ASC) is een innovatie platform met een internationaal en nationaal netwerk van professionals rondom thema’s zoals energie, mobiliteit en ook circulariteit. Leonie van den Beuken, directeur van ASC, benadrukt de nadruk en focus op circulariteit binnen haar organisatie. Het MKB is hierin cruciaal en zij biedt het MKB ook een plek op haar platform. Delen is in deze vermenigvuldigen!

Op 14 juni vond een Europese (digitale) missie plaats, die de RvO samen organiseerde met de Gemeente Almere, Floriade, Amsterdam Trade & Innovate, Amsterdam Smart City en de BTG. De missie had als doel om te bespreken hoe steden in 2030 de doelstelling halen om klimaat neutraal te zijn en de wijze waarop ICT en technologie daar een rol in speelt. 

O.a. Jeannine Peek (boegbeeld Topsector ICT) en Hans Bakker (CEO van de Floriade), Geert-Jan Put en Petra Claessen (BTG) werden geïnterviewd. Kijk hier naar het interview met Petra Claessen en Danny Frietman (kwartiermaker ICT & Tech cluster Almere! (In het Engels). 

Volg ons op LinkedIn voor updates en meer interviews.