Online Corona vragenuur voor horeca ondernemers

Donderdag 22 oktober a.s. van 09:30 – 11:00 uur biedt de gemeente Almere u, als horecaondernemer, de mogelijkheid uw vraag online voor te leggen aan medewerkers van de gemeente Almere. Voor het beantwoorden van deze vragen zijn de nieuwste landelijke maatregelen en noodverordening leidend. Wellicht komt u er niet goed uit met uw eigen specifieke vraag. Of hebt u misschien een idee waarvan u niet weet of u dit op uw locatie mag uitvoeren. Voor de gemeente vergt het vaak het nodige uitzoekwerk om tot het juiste antwoord te komen. 

In het online vragenuur kunt u uw vragen inbrengen en toelichten. U krijgt mogelijk niet direct een pasklaar antwoord. De medewerkers van de gemeente Almere nemen uw vraag dan mee naar betrokken afdelingen en volgt het antwoord later. Met dit online vragenuur hopen zij te helpen in deze zware tijden. Daarnaast helpt uw inbreng ons (en uw collega-ondernemers) aan een actueel inzicht wat er speelt binnen uw sector. 

Ondertussen bereiden de medewerkers van de gemeente korte informatieve webinars voor waarmee ze u willen ondersteunen met tips, inspiratie en informatie. Houd social media en de website dus in de gaten voor de aankondigingen. U kunt zich hier aanmelden voor het Online Corona vragenuur voor horeca-ondernemers.