Wedstrijd

De prijs voor de categorie Starter is bedoelt voor startende ondernemers met een bestaansrecht van maximaal 3 jaar die door veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming hebben opgebouwd.

Voorwaarden

  • Gevestigd in de gemeente Almere
  • Het bedrijf staat maximaal 3 jaar ingeschreven bij de KvK
  • Elke sector komt in aanmerking

Selectie

De selectie zal uitgevoerd worden door een vakjury met vertegenwoordigers vanuit het Almeerse bedrijfsleven. Hierna zullen er drie genomineerden bekend worden gemaakt.

Wedstrijd

Als jouw bedrijf geselecteerd wordt als 1 van de drie genomineerden, ga je samen met de anderen de strijd aan om gekozen te worden tot de winnaar van de categorie Starter. Dit doen jullie door middel van het ophalen van stemmen met een zelf gemaakte promotievideo. De gemeente zal gedurende de wedstrijd een bijdrage leveren aan de online zichtbaarheid van jouw promotievideo in de stad. Heel Almere heeft vervolgens een maand lang te tijd om te stemmen op haar favoriet. De winnaar zal op 18 november 2022 bekend worden gemaakt.

Wat krijg je als genomineerde?

  • Jouw promotievideo zal gemonteerd worden door een professionele editor
  • Er komt een fotograaf langs om portret- en bedrijfsfoto’s te maken. Deze kun je tijdens de stemperiode, maar ook na de wedstrijd inzetten voor eigen gebruik.  
  • Extra promotie via de website en de social media kanalen van onderneeminalmere.nl en almerezaken.nl

Prijs winnaar

De winnaar ontvangt een marketingbudget van € 2500,-.