Bruggenbouwer Award 2022

Bruggenbouwer Award

Eind vorig jaar is er tijdens de Landelijke dag van de ondernemer de Bruggenbouwer Award in het leven geroepen. Tijdens de afsluiting van de dag heeft wethouder Maaike Veeningen de Bruggenbouwer Award 2020 uitgereikt aan de stichting ALLY BLIJFT BINNEN. Veeningen dankte de stichting voor hun lokale inspanning en leuke initiatieven tijdens de coronacrisis. Als gemeente Almere zijn wij trots op onze pioniersstad. In onze stad hebben wij veel ondernemers die de samenwerking met elkaar opzoeken en nieuwe initiatieven opzetten. Om deze reden is Almere ook dit jaar op zoek naar dit soort bijzondere bedrijven.

Voorwaarden

  • Gevestigd in de gemeente Almere
  • Samenwerking tussen minimaal 2 Almeerse organisaties waarvan minimaal 1 bedrijf 
  • Jullie hebben je op een bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor Almere 

Aanmelden

Ben je bekend met twee of meerdere bedrijven die een mooie samenwerking hebben opgezet voor de stad? Of heb jezelf als Almeers bedrijf je op een bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor Almere? Meld je dan uiterlijk 3 oktober aan via dit formulier.

Toetsing

Er is geen sprake van een reguliere commerciële samenwerking tussen de bedrijven.

Verkiezing

Na toetsing wordt de samenwerking geplaatst op deze pagina. De gemeente zal gedurende de wedstrijd een bijdrage leveren aan de online zichtbaarheid van de ingezonden samenwerking door hier extra voor de promoten via de website en de social media kanalen van Het kan in Almere en Almere Zaken.

 

Stemmen

Heel Almere heeft vervolgens een maand lang de tijd om te stemmen op haar favoriet. 

Uitslag

De winnaar zal op 19 november 2021 tijdens de landelijke Dag van de ondernemer bekend worden gemaakt door wethouder Maaike Veeningen.