Dag van de Ondernemer 2020

In het kader van de landelijke dag van de ondernemer organiseerde de gemeente Almere het online evenement Samen sterker uit de crisis op 20 november 2020. 

Bedrijven in bepaalde sectoren hebben het zwaar in de huidige coronacrisis terwijl andere sectoren het juist erg goed doen. De Dag van de ondernemer stond dan ook in het teken van ondernemen tijdens en na de crisistijd. De gemeente Almere organiseerde het evenement in samenwerking met businessevenementen.com. Tijdens het evenement stond de vraag centraal hoe ondernemers uit Almere gezamenlijk sterker uit de coronacrisis gaan komen. Het was een event voor en door lokale ondernemers, waarbij kennis en inspiratie werden gedeeld. 

Talkshow - Talkshow ‘’Samen sterker uit de crisis’’ onder begeleiding van dagvoorzitter Danny Frietman

Vertegenwoordigers vanuit de overheid, brancheverenigingen en Almeerse ondernemers gaan het gesprek aan over de huidige ontwikkelingen, obstakels en kansen. Wat heeft u de afgelopen maanden ervaren? Wat zegt de overheid? Wat horen de brancheverenigingen? Hoe gaat u als ondernemer om met de huidige beperkingen?

Kennissessies ronde 1 - Met o.a. de Rabobank, SenS Marketing en IMK

Kennissessies ronde 2 - Met o.a. de RVO, Qredits en Cleerdin en Hamer Advocaten

Keynote spreker: Patrick Stoof

Hans van de Berg is de bekendste ex-miljonair van Nederland. Waar anderen, die alles verloren hebben, diep in de put zijn beland, behoudt hij zijn positiviteit. En maakt van een nood een deugd. Als er iemand is die precies weet hoe je positief blijft in negatieve situaties dan is hij het wel. De crisis van 2008 heeft hij overleefd en met handige tips en tricks helpt hij u altijd door de up en downs van het leven heen. Meebewegen en flexibel zijn kan Hans als geen ander. Hans sleept je door moeilijke tijden heen en ziet altijd licht aan het eind van de tunnel. Daarom luidt zijn credo ook: “Crisis? Ik vind het wel verfrissend.” De ex-miljonair denkt altijd buiten het kader. Hij kijkt om het probleem heen en ziet dan een verrassende uitkomst. 

De video zal binnenkort geplaatst worden.

Afsluiting en uitreiking - Met wethouder Maaike Veeningen & Geert-Jan Put

Winnaars FD Gazellen Awards 2020

Recht Door Zee Casemanagement B.V.

SenS Online Solutions B.V

Mihos B.V.

Lydis BV