Startkapitaal aanvragen

woensdag 25 mei

Als ondernemer heb je wellicht startkapitaal nodig om te starten en wil je natuurlijk winst maken om je bedrijf te laten slagen. Hoe je dat doet vertellen wij tijdens de workshop “Hoe vraag ik een startkapitaal aan”.

Een goed plan is de basis voor het bereiken van je doelen. Maar hoe maak je een goed ondernemersplan en w…

Als ondernemer heb je wellicht startkapitaal nodig om te starten en wil je natuurlijk winst maken om je bedrijf te laten slagen. Hoe je dat doet vertellen wij tijdens de workshop “Hoe vraag ik een startkapitaal aan”.

Een goed plan is de basis voor het bereiken van je doelen. Maar hoe maak je een goed ondernemersplan en waar let een financier op bij een financieel plan? Onze bedrijfsadviseurs delen concrete tips uit de praktijk waar je de volgende dag direct mee aan de slag kunt. Bij Qredits kun je terecht voor zakelijk krediet variërend van €1500 tot €250.000, maar ook voor coaching, trainingen en tools. Qredits is een sociale kredietverstrekker en is er voor ondernemers met een passie en een plan. Ben jij ondernemer met groeiambitie, of heb je plannen om te gaan ondernemen? Schrijf je dan nu in voor deze workshop op 18 mei!

Programma
17.00 uur            Inloop
17.15 uur            Start workshop
18.00 uur            Vragenronde
18.15 uur            Netwerkborrel
19.00 uur            Einde programma

Mijn naam is Nancy Carter. Als zakelijk adviseur heb ik inmiddels ruim 15 jaar ervaring in de zakelijke dienstverlening. Ik heb jaren bij een grootbank gewerkt, maar wilde het verschil maken door onder andere het persoonlijke contact met de ondernemer en net de stap extra voor de ondernemer durven te zetten. Qredits sloot goed aan bij mijn eigen ambities en visie op kredietverlening. Tijdens mijn loopbaan ben ik altijd sparringpartner geweest voor de MKB -ondernemer; dit houdt in dat je vanaf het eerste gesprek tot de financiering en daarna met de ondernemer een vertrouwensband opbouwt. Transparantie, persoonlijk contact en denken in mogelijkheden zijn daarom mijn kernwaarden.

Mijn naam is Janniek Bruins. 26 jaar oud en inmiddels 5 jaar werkzaam bij Qredits. Verschillende functies bekleed  binnen de Academy van Qredits.Momenteel ben ik adviseur opleidingen. Binnen onze Academy bieden wij begeleiding door middel van coaching, training en lesprogramma's.Voor iedere doelgroep in elke fase bestaat er een mooi programma. Deze programma’s adviseer ik aan gemeentes, scholen en instellingen om het ondernemerschap te bevorderen en stimuleren in hun regio.

Qredits is een stichting zonder winstoogmerk en helpt startende en bestaande ondernemers bij het succesvol starten van of investeren in hun bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van ondernemerstools, coaching én het verstrekken van bedrijfskredieten tot € 250.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken. Vertrouwend op de kracht van het ondernemerschap en de kracht van een goed idee.

Reserveren

Meld je aan

Let op! Dit evenement is geannuleerd

Wanneer

  • Woensdag 25 mei 2022 17.00 - 19.00 uur

Prijzen

  • Gratis

Locatie